Privaatsustingimused

Viimati muudetud 24.05.2018

NutriLoop OÜ reg.nr. 12651760, aadress: Tööstuse 47A, 10416, Tallinn, veebiaadressiga: https://nutriloop.org/ (edaspidid “veebileht”), avalikustab käesoleval lehel oma veebilehe privaatsustingimused.

 

Mõisted

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad NutriLoop’ile omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine või NutriLoop’iga meili teel ühenduse võtmine.

Teenused on kõik NutriLoop’i poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused s.h e-raamatud ja videod.

 

Isikuandmete kogumine ja töötlemine

Veebilehte kasutades annab tarbija nõusoleku oma andmete kogumiseks ja töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega. Isikuandmed on muuhulgas nimi, kontakttelefon, paki kätte toimetamise ja/või kodune aadress, e-postiaadress, suhtluskeel ja tarbimiseelistused.

 

Küpsised

Sarnaselt enamustele veebilehe operaatoritele kogub veebileht informatsiooni, mida tarbija brauser saadab veebilehte külastades. See informatsioon võib muuhulgas  sisaldada andmeid tarbija arvuti IP aadressi, brauseri tüübi, meie lehel külastatud alalehtede, külastusaja ja statistika kohta. Lisaks võime kasutada kolmandate osapoolte teenused ja küpsisefaile, nt Google Analytics, Benhauer sp. z o.o. (Salesmanago), Facebook Inc. (Facebook) ja Gemius S.A. (Megapanel/Gemius), mis neid koguvad, jälgivad ja analüüsivad.

 

NutriLoop’i e-pood kasutab küpsisefaile (serveri poolt saadetavad IT-andmed- väikesed tekstifailid, mida veebilehitsejad säilitavad tarbija lõppseadmes), mis võimaldavad tuvastada tarbija seadme ja kuvada e-poe veebilehte vastaval tema individuaalsetele vajadustele kohandatud viisil.

Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud. Veebilehitsejad lubavad tihtipeale vaikimisi küpsisefailide säilitamist tarbija seadmesse, kuid neid on võimalik ka iseseisvalt hallata, nt blokeerida valides veebilehitsejas küpsisefailide kasutamisega mittenõustumist.

See võib põhjustada mõne e-poe funktsiooni valesti toimimist. Google Analytics võib siiski koguda andmeid Kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Tarbijad, kes ei soovi, et Google Analytics kasutataks nende andmeid, võivad paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse, mis on saadaval selle lingi alt: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Andmete kogumise viisid ja eesmärgid

E-poel on õigus kasutada isikuandmeid reklaami, uudiskirjade, kliendisuhtluse ja muu informatsiooni edastamiseks tarbijale, et muuhulgas parandada ja reklaamida oma teenuseid, toimetada kohale tellimusi või täita muid lepingulisi kohustusi. E-pood võib edastada tarbija isikuandmeid ka logistikapartnerile kauba kohale toimetamiseks.

Elektrooniliste isikuandmete kasutamine otsepostituseks toimub ainult siis, kui tarbija on selle jaoks andnud eraldi nõusoleku. Tarbijal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete kogumine ning kasutamine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh kauba kohale toimetamiseks. Krüpteeritud andmeside pankadega ostude eest tasumisel tagab tarbija personaalsete pangatunnuste turvalisuse ning neile puudub e-poel ligipääs.

Nutriloop OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Nutriloop OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

 

Kommenteerimine blogis

Veebileht kogub kasutaja meiliaadressi, kui kasutaja soovib lisada kommentaari. Meiliaadress kogutakse vaid juhul, kui kasutaja on selleks andnud eraldi nõusoleku kommentaari lisamisel.

 

Turvalisus

NutriLoop rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide veebilehe külastajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

 

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine 

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

 

Isikuandmete säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

 

Kasutaja õigused

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile info@nutriloop.org vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub NutriLoop’i meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

 

Privaatsustingimuste muudatused

Müüja jätab endale õiguse muuta privaatsuspoliitikat avaldades muudatused veebilehel ja tagades, et tarbijate isikuandmete seadusjärgne kaitse jääb tagatuks. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil  info@nutriloop.org .